Subsidie dienstverlening nadert einde

Bedrijven willen zo min mogelijk rompslomp bij het afnemen van overheidsdiensten, zoals vergunningen. Met behulp van het Bewijs van Goede Dienst maakt Sira Consulting werk van de optimalisatie van de dienstverlening. Subsidie voor het Bewijs van Goede Dienst moet voor 2014 worden aangevraagd.

Het Bewijs van Goede Dienst geeft inzicht in het niveau van de dienstverlening van de organisatie en biedt tevens concrete verbetermaatregelen om de dienstverlening te verbeteren. Zwakke punten worden verbeterd en sterke punten worden behouden. Het mes snijdt hierbij aan twee kanten: door optimalisatie van werkprocessen worden doorlooptijden verkort en neemt de klanttevredenheid toe.

De aanpak richt zich op minimale capaciteitsbelasting van de overheidsorganisatie met toch een optimaal resultaat. Sira Consulting ondersteunt onder andere bij:

  • oplossen van vraagstukken over bouwen, horeca en openbare ruimte;
  • inrichten van (digitale) bedrijvenloketten;
  • vormgeven en verbeteren van toezicht.

Het is nog mogelijk om subsidie aan te vragen waarmee het Bewijs van Goede Dienst kan worden gefinancierd. Deze mogelijkheid loopt af op 31 december 2013. Voor organisaties die nog niet hebben deelgenomen, is € 15.000 beschikbaar.

Meer weten?

Neem dan contact op met