Nieuwe collega: Jennifer Drenth

Graag stellen wij onze collega Jennifer Drenth aan u voor. Zij is begin september begonnen bij Sira Consulting als consultant.

Jennifer komt oorspronkelijk uit Groningen, woont sinds kort in Den Haag en heeft, na een bachelor mondzorgkunde, haar master in Health Economics gehaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Jennifer heeft in haar eerste maanden bij Sira Consulting onder andere gewerkt aan een bedrijfseffectentoets over het nieuwe milieuhygiënisch toetsingskader voor diepe plassen (MHT). Jennifer heeft voor dit onderzoek veel betrokken partijen gesproken en brengt op basis hiervan de bedrijfseffecten van het MHT in kaart. Daarnaast onderzoekt Jennifer de gevolgen van enkele wijzigingen in het Bouwbesluit 2012. Het gaat onder meer om ‘bijna energieneutrale gebouwen’ (BENG) en bouwveiligheid.

Jennifer is een echte watersportliefhebber. Ze zeilt al van jongs af aan en heeft afgelopen zomer gezeild rondom Engeland. Wanneer de weersomstandigheden het toelaten, surft ze ook graag in Scheveningen.

Wij heten Jennifer van harte welkom in ons team!