Bezoek ons nu in Ondernemershuis Nederland

Op 16 april opende Mark Rutte het Ondernemershuis Nederland. Op de mooiste plek van Den Haag aan het Tournooiveld, op steenworpafstand van het Binnenhof. Wij ontvangen u graag op onze nieuwe locatie.

De verhuizing naar Tournooiveld 3

Sira Consulting was al gevestigd op het Tournooiveld in Den Haag. Maar nu nemen we vol trots intrek in het Ondernemershuis Nederland, exact één deur verder op Tournooiveld 3.

Het Ondernemershuis Nederland is ontstaan vanuit het idee om onze locatie in Den Haag nog meer te gebruiken om ondernemers, ambtenaren en politici bij elkaar te brengen en intensiever samen te werken in onze projecten.

Tijdens een lunch bleek dat meer organisaties deze behoefte hebben. En zo sloegen we de handen ineen met de andere bewoners van het Ondernemershuis. Dit zijn Stichting ONL voor Ondernemers, de Nederlandse Organisatie van Accountant Adviseurs (Novaa), de Nederlandse Organisatie van Accountants en accountantskantoren (Novak) en het Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf (IMK).

Het Ondernemershuis Nederland

Het is dé nieuwe ontmoetingsplek voor ondernemers, ambtenaren en politici. Ondernemende organisaties boordevol kennis, expertise en een grote achterban in het Nederlandse mkb zijn hier vanaf nu gehuisvest. We vonden het dan ook fantastisch dat Mark Rutte zelf het Ondernemershuis Nederland op 16 april jl. feestelijk wilde openen.

Ontmoetingsplaats voor politiek en ondernemers

Voor ons is het Ondernemershuis Nederland meer dan een werkplek in Den Haag. Het is een platform waar we overheid en politiek fysiek in contact brengen met ondernemers en burgers. Een plek waar we onderzoeksresultaten bespreken en in gesprek gaan over oplossingen die merkbaar zijn. Maar ook een plek waar ondernemers vragen kunnen stellen en waar politici en ambtenaren hulp van ondernemers kunnen krijgen. Het is de enige plek in Nederland die deze twee werelden bij elkaar brengt.

Kom snel een keer kijken!

Bent u ook nieuwsgierig naar onze nieuwe locatie? U bent uiteraard van harte welkom! Naast onze vestiging in Den Haag, kunt u ons ook vinden aan de Soestdijkseweg Zuid in Bilthoven.

Ter ere van de opening van het Ondernemershuis is een speciale krant uitgegeven, die u kunt downloaden via de onderstaande link.

Ondernemershuis Nederland – Welkom in Den Haag (PDF)

Meer weten?

Neem dan contact op met