Nieuwe collega: Brigitte Huisman

Graag stellen we onze nieuwe collega Brigitte Huisman voor.

Brigitte is eind november begonnen als adviseur bij Sira Consulting. Na de bachelor Sociologie en de master Economische Geografie aan de Universiteit Utrecht wist ze dat ze graag een baan als beleidsadviseur wilde. Met name projectmatig werken en de variërende onderwerpen en opdrachten bij Sira Consulting spraken Brigitte aan. De afgelopen tijd heeft ze bij Sira Consulting gewerkt aan een kostenonderzoek in ggz en forensische zorg in opdracht van de NZa. Hierbij was Brigitte verantwoordelijk voor de dataverzameling en de controle van deze data.

Brigitte woont al een aantal jaren in Utrecht. Ze krijgt veel energie van mensen om zich heen en houdt van buitenactiviteiten, zoals bootcampen en hiken. Voor een strand- of boswandeling is ze dan ook altijd in.

Wij zijn blij  dat Brigitte ons team komt versterken en wensen haar veel succes en plezier!