Wisseling van de wacht

Afgelopen vrijdag heeft onze collega Annemieke Veen afscheid genomen van Sira Consulting en gaat zij genieten van haar welverdiende pensioen. We kijken met trots terug op haar bijdrage als officemanager bij Sira Consulting voor een periode van ruim 13 jaar. Annemieke had in het bijzonder aandacht voor het wel en wee van alle collega’s en regelde haar werk tot in de puntjes. Annemieke heeft ons altijd goed geholpen met onder andere de projectadministratie, de boekhouding en het organiseren van bijeenkomsten. We bedanken Annemieke voor al haar geleverde inspanningen en we wensen haar een mooie nieuwe periode toe met haar familie in volle gezondheid.
Inmiddels is de functie van Annemieke overgedragen aan Barbara van den Berg. Barbara begint al aardig haar draai te vinden bij Sira Consulting, heeft er zin in en haar ruime en brede ervaring op het gebied van officemanagement en marketingcommunicatie komt ons goed van pas. Wilma Di Giorno en Barbara vormen samen het officemanagement en zorgen ervoor dat het officemanagement en projectadministratie als een geoliede machine loopt. Graag heten we Barbara van harte welkom en wensen haar veel werkplezier.

Meer weten?

Neem dan contact op met