Nieuwe collega: Julia Koster

Graag stellen wij onze nieuwe collega Julia Koster aan u voor. Zij is begin november begonnen bij Sira Consulting als junior adviseur.

Julia heeft een bachelor Nederlands en een bachelor Geschiedenis behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heeft ze een master Journalistiek gedaan.

In de eerste maanden bij Sira Consulting heeft Julia gewerkt aan een klantreisonderzoek, waarvoor ze veel buitenlandse ondernemers heeft gesproken die hun operatie of gebouwen in Nederland duurzaam hebben gemaakt. Samen met haar team is ze vervolgens op zoek gegaan naar oplossingen voor de geïnventariseerde knelpunten. Het resultaat is uitgewerkt in een prachtige visual.

Ook doet Julia momenteel, in opdracht van een grote gemeente, onderzoek naar het optimaliseren van de dienstverlening. Hierbij gaat het om de ervaringen van inwoners en ondernemers bij het aanvragen van een omgevingsvergunning voor bouwen.

De grote diversiteit aan maatschappelijke relevante onderwerpen, spreekt Julia het werken bij Sira Consulting enorm aan. Julia gaat graag in gesprek met bedrijven, inwoners en andere organisaties om Nederland een stukje mooier te maken.

Julia woont vlakbij Utrecht, speelt in haar vrije tijd graag piano en houdt enorm van koken. We zijn blij dat Julia ons team komt versterken en wensen haar veel succes en plezier bij Sira Consulting!