Nieuwe collega: Lisa van Huizen

Afgelopen november is Lisa begonnen als junior adviseur bij Sira Consulting. Ondanks een start op afstand, zit ze goed op haar plek en werkt ze met veel plezier aan de verschillende projecten. De afgelopen periode is ze bijvoorbeeld bezig geweest met een kostenonderzoek naar de structurele meer- en minderkosten voor apotheekhoudenden als gevolg van de invoering van de Falsified Medicines Directive.

Lisa heeft in Groningen de bachelor International Business en de master Economic Development & Globablization gedaan. Daarom is ze blij aan de slag te kunnen op een plek waar deze gebieden samenkomen. Lisa draagt graag haar steentje bij aan duurzame, maatschappelijke ontwikkeling en vindt daarom sociale vraagstukken erg interessant. Zo schreef zij haar afstudeeronderzoek over de ontwikkeling van inkomensongelijkheid.

In haar vrije tijd is Lisa veel buiten te vinden en gaat graag hardlopen en hiken. Ook is ze lang actief geweest in de muziek. Zodra de coronamaatregelen het weer toelaten, zal zij ongetwijfeld de saxofoon weer uit de kast pakken en gaan spelen in bands en orkesten.