Nieuwe collega: Jeanine Oude Elferink

Afgelopen november is Jeanine Oude Elferink begonnen als junior adviseur. Graag stellen we Jeanine aan u voor.

Jeanine heeft een bachelor Medische Natuurwetenschappen behaald op de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna heeft ze een master Forensische Wetenschappen gedaan, waarvoor ze ook een paar maanden in Engeland heeft gestudeerd. Jeanine heeft na haar studie bij een medische keuringsdienst gewerkt, waarbij ze graag naar oplossingen zocht voor zich voordoende problemen.

De diversiteit aan maatschappelijke vraagstukken spreken Jeanine erg aan. Jeanine wil graag bijdragen aan optimalisatie van beleid, regelgeving en uitvoeringsprocessen om zo tot een resultaat te komen waar je wat mee kunt.

De afgelopen maanden heeft Jeanine bij Sira Consulting aan verschillende projecten gewerkt. Zo heeft ze gewerkt aan een bedrijfseffectentoets om inzicht te geven in de effecten voor bedrijven en instellingen van de voorgenomen Energiewet.

Daarnaast doet Jeanine op dit moment een onderzoek naar het toegangsproces Beschermd Wonen. Hierbij is ze in gesprek met verschillende gemeenten en zorgaanbieders om zo in kaart te brengen hoe het toegangsproces geoptimaliseerd kan worden.

Jeanine woont in de buurt van Den Haag, houdt van lezen, tuinieren en wandelen (in de bergen). We zijn blij met Jeanine in ons team en wensen haar veel succes en plezier bij Sira Consulting!