Diede Verbeek

Mijn werk is als een creatieve puzzel, waarbij ik mijn analytische vaardigheden gebruik om concrete en impactvolle adviezen te formuleren.

Als een sociaal ge├źngageerde denker met een achtergrond in sociologie en internationale betrekkingen, ben ik altijd gefascineerd geweest door maatschappelijke problemen. Of het nu gaat om genderongelijkheid, milieukwesties of sociaaleconomische onrechtvaardigheid, mijn nieuwsgierigheid drijft me om de diepere lagen van deze vraagstukken te begrijpen.

Als adviseur bij Sira Consulting geniet ik van de uitdaging om innovatieve oplossingen te vinden voor complexe problemen. Mijn werk is als een creatieve puzzel, waarbij ik mijn analytische vaardigheden gebruik om concrete en impactvolle adviezen te formuleren. Het is een voortdurende ontdekkingsreis waarbij ik mijn passie voor sociale verandering inzet. Als adviseur ben ik vastberaden om mijn nieuwsgierigheid om te zetten in praktische bijdragen aan een betere samenleving.

Ik lees ontzettend graag en mijn lievelingsboek is a ‘Secret history’. In mijn vrije tijd sport ik en ik hou van reizen. Daarnaast doe ik vrijwilligerswerk bij Vluchtelingenwerk Nederland.