Kayleigh Hoogenboom

Als adviseur probeer ik altijd de achterliggende vraag van de opdrachtgever helder te krijgen, zodat we een in de praktijk bruikbaar advies kunnen geven. Zo maken we gezamenlijk maatschappelijke impact.

Ik vind het leuk om complexe vraagstukken te doorgronden. Door mijn nieuwsgierigheid kan ik vanuit meerdere perspectieven naar een vraagstuk kijken en resultaten goed duiden. Mijn analytische vaardigheden komen hierin goed van pas.

Bij Sira Consulting staat samenwerken centraal. We vormen een hecht team, waardoor we efficiënt kunnen werken. Ik werk graag samen met mijn collega’s én de opdrachtgever om gedegen onderzoek uit te voeren en een bruikbaar advies te geven.

Tijdens en buiten werktijd ben ik een gezelligheidsmens. Ik geniet van mensen om me heen en verwen familie en vrienden graag met mijn kookkunsten. Mocht je mij niet in de keuken aantreffen, dan maak ik vast een lange wandeling op het strand, de duinen of in het bos.

Neem contact met mij op omtrent:

Regeldrukonderzoek

Overheden en bedrijven kunnen bij ons terecht voor regeldrukonderzoek. We meten dan de tijd en kosten die bedrijven en inwoners moeten maken om wetten en regels na te leven.

Lees meer

Subsidie-evaluatie

Subsidies zijn een belangrijk middel om beleidsdoelen te bereiken. Een subsidie-evaluatie geeft inzicht in of het subsidiebeleid leidt tot de gewenste resultaten en effecten.

Lees meer

Wets- en beleidsevaluatie

Bereikt overheidsbeleid de beoogde resultaten? Een beleidsevaluatie geeft inzicht in het maatschappelijke effect en of dat doeltreffend en doelmatig is gerealiseerd.

Lees meer