Laura van Voorthuijsen

Het geeft me voldoening om bezig te zijn met projecten met maatschappelijke impact. Ik neem graag de perspectieven van verschillende stakeholders in overweging en zoek naar passende oplossingen.

Wat mij drijft in mijn werk is de mogelijkheid om te ontdekken hoe we dingen beter kunnen aanpakken in onze samenleving. Met mijn achtergrond in Europese Studies en Internationale Politieke Economie houd ik hierbij ook altijd het grotere plaatje in mijn achterhoofd. Het geeft me voldoening om bezig te zijn met projecten met maatschappelijke impact. Ik neem graag de perspectieven van verschillende stakeholders in overweging en zoek naar passende oplossingen.

Binnen het team van Sira Consulting heerst een leuke sfeer en de werkzaamheden zijn dynamisch. Ik vind het interessant om me te verdiepen in nieuwe onderwerpen en diverse vakgebieden. Dit maakt mijn werk gevarieerd en uitdagend. Ik krijg energie van samenwerken met collega’s en elkaar ‘aan te vuren’ en aan te scherpen.

In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, bezoek ik een museum of ben ik op een terras te vinden. Mijn weekenden breng ik graag door met familie en vrienden, onder het genot van lekker eten.

Neem contact met mij op omtrent:

Kostprijsonderzoek

Zijn de tarieven die zijn vastgesteld kostendekkend en goed onderbouwd? Daar helpen we graag bij door een kostprijsonderzoek uit te voeren.

Lees meer

Normtijdenonderzoek

Wij voeren normtijdenonderzoeken uit om inzicht te geven in hoeveel tijd en capaciteit er nodig is om de producten en diensten binnen jouw organisatie uit te voeren.

Lees meer

Regeldrukonderzoek

Overheden en bedrijven kunnen bij ons terecht voor regeldrukonderzoek. We meten dan de tijd en kosten die bedrijven en inwoners moeten maken om wetten en regels na te leven.

Lees meer