Lieneke Beukers

Al meer dan 15 jaar werk ik met plezier samen met opdrachtgevers aan complexe vraagstukken in het publieke domein. Ik hou ervan vraagstukken te ontrafelen, zichtbaar en simpeler te maken: inclusief en met een multidisciplinaire aanpak. Onze samenleving staat voor diverse en grote uitdagingen. Bij Sira Consulting kan ik  hieraan vanuit mijn ervaring een positieve bijdrage leveren.

Mijn kennis en ervaring ligt op het gebied van het ontwikkelen, evalueren en verbeteren van beleid en uitvoeringsprocessen. Daarnaast begeleid ik geregeld (overheids)organisaties bij de implementatie hiervan. Mijn werkstijl is energiek en flexibel. Ik zorg ervoor dat ik de inhoudelijke kennis heb om een project in alle facetten te kunnen begeleiden. Hierbij bewaak ik het overzicht en de grote lijnen en ben ik gedreven om het doel te bereiken. Van nature ben ik een analytisch, pragmatisch en nieuwsgierig persoon. Eigenschappen die goed passen bij mijn werk. Daarnaast ben ik een optimist, doorzetter en empathisch mens.

Met een jong en druk gezin heb ik ook in mijn vrije tijd een volle agenda. We zijn vaak op het strand en in het bos te vinden en genieten volop van onze achtertuin. We maken graag samen reizen en gaan zo vaak mogelijk op familiebezoek in Ierland. Thuis hou ik ervan om te tekenen en schilderen of Lego te bouwen.

Neem contact met mij op omtrent:

Invoeringstoets

Werken nieuwe regels zoals ze zijn bedoeld? Het is belangrijk om ze bij te stellen als dit niet het geval blijkt te zijn. Een invoeringstoets geeft inzicht in de werking van nieuwe regels in de praktijk.

Lees meer

Subsidie-evaluatie

Subsidies zijn een belangrijk middel om beleidsdoelen te bereiken. Een subsidie-evaluatie geeft inzicht in of het subsidiebeleid leidt tot de gewenste resultaten en effecten.

Lees meer

Wets- en beleidsevaluatie

Bereikt overheidsbeleid de beoogde resultaten? Een beleidsevaluatie geeft inzicht in het maatschappelijke effect en of dat doeltreffend en doelmatig is gerealiseerd.

Lees meer