Lisa de Paauw

Ik heb oog voor de belangen van meerdere partijen en ik vind het leuk om te zoeken naar een oplossing waarin deze belangen samenkomen.

Als adviseur staan voor mij een prettige samenwerking en goede resultaten centraal. Ik ben ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering en ben gemotiveerd om dit te bewerkstelligen binnen het publieke domein om zo een maatschappelijk impact te hebben.

Ik word enthousiast van het doorgronden van een vraag en het zoeken naar een passende en innovatieve oplossing. Daarbij heb ik oog voor de belangen van meerdere partijen en vind ik het leuk om te zoeken naar een oplossing waarin deze belangen samenkomen. Mijn nieuwsgierigheid en analytische vaardigheden komen hierbij goed van pas.

Zowel als collega als in mijn vrije tijd hecht ik veel waarde aan goede relaties. In mijn vrije tijd spendeer ik dan ook veel tijd met mijn vrienden en familie. Daarnaast vind ik het heerlijk om buiten te zijn en leuke dingen te ondernemen. Ik ben iemand met hele brede interesses en veel hobby’s en ik vind het leuk om nieuwe dingen te ervaren en te leren.

Neem contact met mij op omtrent:

Kostprijsonderzoek

Zijn de tarieven die zijn vastgesteld kostendekkend en goed onderbouwd? Daar helpen we graag bij door een kostprijsonderzoek uit te voeren.

Lees meer

Subsidie-evaluatie

Subsidies zijn een belangrijk middel om beleidsdoelen te bereiken. Een subsidie-evaluatie geeft inzicht in of het subsidiebeleid leidt tot de gewenste resultaten en effecten.

Lees meer

Wets- en beleidsevaluatie

Bereikt overheidsbeleid de beoogde resultaten? Een beleidsevaluatie geeft inzicht in het maatschappelijke effect en of dat doeltreffend en doelmatig is gerealiseerd.

Lees meer