Lisa van Huizen

Ik vind het belangrijk dat de modellen en adviezen die wij opleveren goed onderbouwd én leesbaar zijn, zodat mensen er echt wat mee kunnen.

Sinds 2020 werk ik bij Sira Consulting als onderzoeker en adviseur aan kostprijs- en regeldrukonderzoeken. Het leuke van mijn werk is dat ik bij verschillende sectoren de mogelijkheid krijg om een kijkje in de keuken te nemen. Het is een mooie uitdaging om te kijken hoe ik samen met mijn collega’s onze expertise en methodieken in verschillende werkvelden kan toepassen. We leggen tijdens het onderzoek de nadruk op het contact met de praktijk. Ik vind het belangrijk dat de modellen en adviezen die wij opleveren goed onderbouwd én leesbaar zijn, zodat mensen er echt wat mee kunnen.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt aan het bepalen van de kostprijzen van Reclassering, Natuurmonitoring en onafhankelijke cliëntondersteuning. Daarnaast was ik betrokken bij het analyseren van kostenmodellen bij verschillende ministeries en uitvoeringsorganisaties. Ook heb ik regeldrukonderzoeken uitgevoerd naar (onder andere) de effecten van single use plastics (SUP) op het bedrijfsleven.

Ik sluit mijn werkdag graag af met een rondje hardlopen in de duinen. Daarnaast oefen ik mijzelf in het bedwingen van de golven van Scheveningen, of sta ik met een volleybal op het strand.

 

 

 

Neem contact met mij op omtrent:

Kostprijsonderzoek

Zijn de tarieven die zijn vastgesteld kostendekkend en goed onderbouwd? Daar helpen we graag bij door een kostprijsonderzoek uit te voeren.

Lees meer

Normtijdenonderzoek

Wij voeren normtijdenonderzoeken uit om inzicht te geven in hoeveel tijd en capaciteit er nodig is om de producten en diensten binnen jouw organisatie uit te voeren.

Lees meer