Mellissa Nikkels

Ik heb altijd al interesse gehad in het beantwoorden van de ‘waarom’-vraag. In mijn rol als adviseur en onderzoeker zet ik mijn nieuwsgierigheid in om een onderwerp te doorgronden, zodat mijn adviezen praktisch en impactvol zijn.

Met mijn achtergrond in politieke communicatiewetenschap voel ik me als een vis in het water wanneer het gaat om het aanpakken van complexe maatschappelijke vraagstukken en het begrijpen van hun verwevenheid met diverse aspecten van onze samenleving. Mijn nieuwsgierigheid drijft me om elk nieuw onderwerp vol enthousiasme te verkennen, zowel op papier als in gesprek. Voor mij biedt de rol van adviseur de kans om diverse belangen samen te brengen en concrete adviezen te geven die een positieve impact hebben en ons vooruithelpen.

Neem contact met mij op omtrent:

Kostprijsonderzoek

Zijn de tarieven die zijn vastgesteld kostendekkend en goed onderbouwd? Daar helpen we graag bij door een kostprijsonderzoek uit te voeren.

Lees meer

Wets- en beleidsevaluatie

Bereikt overheidsbeleid de beoogde resultaten? Een beleidsevaluatie geeft inzicht in het maatschappelijke effect en of dat doeltreffend en doelmatig is gerealiseerd.

Lees meer