Saif Haify

Mijn grootste drijfveer als adviseur en onderzoeker is het werkbaar maken van wet- en regelgeving. Ik houd ervan om doelgerichte oplossingen te zoeken voor complexe maatschappelijke vraagstukken. Dankzij mijn nieuwsgierige houding en betrokkenheid kom ik snel tot de kern van een probleem.

Belangrijke kernwaarden in mijn werk zijn onafhankelijkheid en objectiviteit. Ik geloof sterk in eerlijke en neutrale analyses, waarbij ik met een open blik betrouwbare inzichten kan leveren aan onze klanten. Tijdens mijn promotieonderzoek heb ik geleerd om verkregen inzichten op een gestructureerde wijze te presenteren, zodat ze voor iedereen begrijpelijk en makkelijker worden. Dit pas ik graag toe tijdens opdrachten binnen alle lagen van de overheid. Daardoor kunnen onnodige lasten door wet- en regelgeving voor bedrijven en burgers voorkomen worden.

In mijn vrije tijd spendeer ik veel tijd met vrienden en familie en ben ik op de padelbaan te vinden. Meedoen is niet belangrijker dan winnen maar als ik toch verlies, kan ik alsnog erg genieten van de derde helft.

 

Neem contact met mij op omtrent:

Subsidie-evaluatie

Subsidies zijn een belangrijk middel om beleidsdoelen te bereiken. Een subsidie-evaluatie geeft inzicht in of het subsidiebeleid leidt tot de gewenste resultaten en effecten.

Lees meer

Wets- en beleidsevaluatie

Bereikt overheidsbeleid de beoogde resultaten? Een beleidsevaluatie geeft inzicht in het maatschappelijke effect en of dat doeltreffend en doelmatig is gerealiseerd.

Lees meer