LEAN+

Het optimaliseren van werkprocessen helpt organisaties efficiënter te werken en doorlooptijden te verkorten, waardoor (flinke) kosten bespaard kunnen worden terwijl de dienstverlening verbetert. Lean Six Sigma is hiervoor een veel gebruikte methode, waarbij door slankere (lean) processen in te richten de kwaliteit en professionaliteit van een organisatie sterk toegenomen worden.

Wij beschikken over lean-gecertificeerde consultants, die reeds talrijke succesvolle trajecten bij zowel (rijks)overheden als bedrijven hebben uitgevoerd.

Wat leveren wij

Samen met u analyseren we bij een nieuwe opdracht welke aanpak het beste bij uw organisatie past. Elke organisatie is immers uniek met haar eigen specifieke wensen en (kennis)behoeften. Wij richten ons daarbij op het overbrengen van onze uitgebreide kennis en relevante ervaring ten aanzien van uw procesoptimalisatie traject. Tevens trainen wij uw medewerkers om ‘lean’ te denken aan de hand van interactieve sessies met concrete praktijkcasussen.  Deze aanpak garandeert dat u naast concrete resultaten op korte termijn ook in de toekomst profijt blijft houden van een lean methodiek.

Neem contact met ons op

Sira Consulting denkt graag met u mee over de mogelijkheden om processen te optimaliseren en daardoor uw rendementen te verbeteren.