Sira Consulting wordt onderdeel van Cohedron

Dinsdag 7 juni is Sira Consulting onderdeel geworden van Public Powerhouse Cohedron. Met deze uitbreiding verbreedt Cohedron haar dienstverlening naar opdrachtgevers bij de vertaling van complex beleid en regelgeving in werkbare oplossingen voor overheden, uitvoeringsorganisaties, bedrijven en burgers. Peter Bex, directeur Sira Consulting, over deze belangrijke stap:
“Met de overname door Cohedron zetten wij een belangrijke stap die past bij onze ambitie. Als onderdeel van Cohedron zijn wij in staat onze dienstverlening nationaal en internationaal verder te laten groeien. Wij zien dan ook uit naar de samenwerking met de sterke bedrijven die zijn aangesloten bij Cohedron, in het bijzonder Vanberkel Professionals.”
Cohedron is één groep van sterke bedrijven met elk zijn eigen expertise. Het bestaat uit de bedrijven Wyzer, Vanberkel Professionals, Future Communication, Human Capital Group, Argonaut, Zorg-Lokaal, Sqiq, Plangroep en Plangroep Financiële Services. Met meer dan 3.500 professionals en meer dan 30 jaar ervaring ondersteunt en adviseert Cohedron overheden, non-profit en bedrijven.

De aansluiting bij Cohedron is via een persbericht wereldkundig gemaakt.

profile-image

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met Peter Bex.