Adviseurs

Sira Consulting bestaat uit academisch opgeleide consultants met uiteenlopende achtergronden. Deze mix van expertisegebieden maakt dat wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen en als strategische sparringpartner worden gezien voor diverse, complexe vraagstukken.

Carlijn Bell

“Innovatieve bedrijven verder helpen door juist in die vroege fase impact te creëren geeft mij veel voldoening.”

Carlijn is nauwkeurig, persoonlijk en neemt verantwoordelijkheid in projecten. Samen met de ondernemer onderzoekt zij passende regelingen, waarbij ze up-to-date blijft om ook relevante nieuwe mogelijkheden naar voren te schuiven. Met haar achtergrond in Life Sciences & Technology en ervaring in subsidies kan zij ondernemers helpen een helder en winnend plan op te stellen, en zo hun ideeën verder te realiseren.

Vanuit haar persoonlijke interesse werkt zij graag aan projecten in Duurzaamheid en Life Sciences & Health Tech, voornamelijk voor start-ups en scale-ups. Juist in deze vroege fase kunnen subsidies een essentiële rol spelen voor een bedrijf, voor succesvolle product ontwikkeling en markt toetreding. Deze mate van impact creëren geeft Carlijn veel voldoening en energie.

Diensten:

Opstellen businessplan

Voor grotere subsidie- en financieringsaanvragen is een gedetailleerd en onderbouwd businessplan een vereiste. Of u nou starter bent of een spin-off aan het opzetten bent, u heeft waarschijnlijk niet altijd tijd of expertise in huis om een zo goed mogelijk plan te schrijven.

Subsidieadvies

Subsidies hebben als doel een maatschappelijke gewenste ontwikkeling te stimuleren. Voor bedrijven zijn dit uitgelezen mogelijkheden om de organisaties duurzaam te laten groeien.

Subsidies aanvragen

Via het uitgeven van subsidies is de overheid in staat om op een positieve manier sturend op te treden. Subsidies zijn er dan ook om benut te worden met als doel het Nederlands bedrijfsleven competitiever te maken.