Adviseurs

Sira Consulting bestaat uit academisch opgeleide consultants met uiteenlopende achtergronden. Deze mix van expertisegebieden maakt dat wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen en als strategische sparringpartner worden gezien voor diverse, complexe vraagstukken.

Joey van den Hurk

“Ik vind het leuk om samen met alle stakeholders complexe en politiek gevoelige projecten tot een goed einde te brengen. Ik focus op de grote lijnen en het grotere doel.”

Een sociale, betrokken projectleider, zo is Joey het beste te omschrijven. Met veel creativiteit zoekt hij met klanten naar de beste oplossing voor hun specifieke knelpunten. Al ruim 9 jaar zet Joey zich in voor betere dienstverlening van overheden aan burgers, bedrijven en professionals.

Joey heeft veel inhoudelijke kennis van de domeinen zorg en werk en inkomen. Daarnaast is hij ervaren in het bemiddelen bij conflicten, het faciliteren van werksessies en het verzorgen van trainingen.

Diensten:

Aantonen maatschappelijke meerwaarde

Voor overheidsorganisaties is het belangrijk om hun maatschappelijke meerwaarde expliciet te maken, enerzijds voor het afleggen van verantwoording over publieke uitgaven en anderzijds voor de interne evaluatie en kwaliteitsverbetering.

Wet- en beleidsevaluaties

Bereikt overheidsbeleid de beoogde resultaten? Een beleidsevaluatie geeft inzicht in het maatschappelijke effecten en of dat doeltreffend en doelmatig is gerealiseerd.