Adviseurs

Sira Consulting bestaat uit academisch opgeleide consultants met uiteenlopende achtergronden. Deze mix van expertisegebieden maakt dat wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen en als strategische sparringpartner worden gezien voor diverse, complexe vraagstukken.

Joost van Leerdam

“Innovatie is belangrijk voor de samenleving, ons land en bedrijven. Dat ik hier elke dag een beetje aan bijdraag, geeft mij energie.”

Joost is gedreven en analytisch sterk en wil graag weten hoe het zit. Hij zet zijn nieuwsgierigheid in om erachter te komen wat de ondernemer drijft. Vanuit zijn achtergrond in technische bedrijfskunde en engineering spreek hij de taal van de engineer en techneut. Vervolgens is hij is staat om de vertaalslag te maken naar het grotere plaatje en daar passend subsidieadvies over te geven.

Door mijn achtergrond in technische bedrijfskunde engineering weet ik dat de ontwikkeling van nieuwe ideeën en producten met vallen en opstaan gaat. In mijn rol als innovatieconsultant kan ik bedrijven helpen om hun nieuwe idee werkelijkheid te maken. Als het lukt om een nieuw idee net dat extra zetje te geven door een effectieve financieringsstrategie, dan is mijn werk geslaagd.

Diensten:

Opstellen businessplan

Voor grotere subsidie- en financieringsaanvragen is een gedetailleerd en onderbouwd businessplan een vereiste. Of u nou starter bent of een spin-off aan het opzetten bent, u heeft waarschijnlijk niet altijd tijd of expertise in huis om een zo goed mogelijk plan te schrijven.

Subsidieadvies

Subsidies hebben als doel een maatschappelijke gewenste ontwikkeling te stimuleren. Voor bedrijven zijn dit uitgelezen mogelijkheden om de organisaties duurzaam te laten groeien.

Subsidies aanvragen

Via het uitgeven van subsidies is de overheid in staat om op een positieve manier sturend op te treden. Subsidies zijn er dan ook om benut te worden met als doel het Nederlands bedrijfsleven competitiever te maken.