Adviseurs

Sira Consulting bestaat uit academisch opgeleide consultants met uiteenlopende achtergronden. Deze mix van expertisegebieden maakt dat wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen en als strategische sparringpartner worden gezien voor diverse, complexe vraagstukken.

Marius Roeterdink

“Het kunnen helpen van bedrijven in hun innovatieproces geeft mij veel voldoening. Als innovatie consultant weet ik een brug te slaan tussen techniek en maatschappij.”

Marius is ondernemend, werkt probleemoplossend en gebruikt zijn kritisch denkvermogen om projecten in goede banen te leiden. Door een achtergrond in innovatiewetenschappen heeft hij een multidisciplinaire kijk op de dynamiek van opkomende technologieën, transities en innovatiebeleid. Marius hanteert een gestructureerde aanpak van projecten, zonder daarbij het bredere verhaal uit het oog te verliest. Vooruitstrevende innovaties op het gebied van duurzaamheid en IT zijn onderwerpen waar hij zich graag mee bezig houd.

Tijdens mijn studie was ik dagelijks bezig met de veelzijdige onzekerheden en risico’s van innovatie. De rol van kapitaal en financiering voor de ontwikkeling van innovatieve projecten is hierbij een veelal besproken onderwerp. Om nu als innovatie consultant bij te kunnen dragen aan het verminderen van de risico’s van innovatieve projecten geeft mij veel energie. Ik help bedrijven graag om hun innovatieve ideeën om te zetten naar een concreet commercieel product.

Diensten:

Subsidies aanvragen

Via het uitgeven van subsidies is de overheid in staat om op een positieve manier sturend op te treden. Subsidies zijn er dan ook om benut te worden met als doel het Nederlands bedrijfsleven competitiever te maken.