Adviseurs

Sira Consulting bestaat uit academisch opgeleide consultants met uiteenlopende achtergronden. Deze mix van expertisegebieden maakt dat wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen en als strategische sparringpartner worden gezien voor diverse, complexe vraagstukken.

Mark de Zeeuw

“Voor technische ontwikkelingsprojecten ga ik op zoek naar de best passende financiële ondersteuning.”

Mark is scherp, beleefd en houdt het overzicht. Het verder helpen van technische ontwikkelingsprojecten doet hij met groot enthousiasme. In samenwerking met de klant wordt er gezocht naar regelingen van de overheid, maar ook die van private fondsen, die passen bij  projecten van de klant. Nadat de offerte geaccepteerd is werken wij alle regelingen met een raakvlak uit en adviseren we waar nodig over kleine aanpassingen aan het project om de kans op succes te vergroten. Voornamelijk behandelen wij projecten in de off-shore industrie, ICT-ontwikkelingen en innovatieve technologiëen.

Recentelijk zijn er WBSO-aanvragen ingediend en worden er meerdere projecten uitgevoerd voor het topsectorenbeleid van BZ, het Europees Sociaal Fonds (ESF) en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). Het werken op no-cure-no-pay basis zorgt ervoor dat wij elk project tot een goed einde willen brengen.

Diensten:

Optimaliseren WBSO en Innovatiebox

Er is op dit moment veel te doen over het fiscale regime in Nederland dat met name internationale bedrijven belastingvoordelen zou bieden. Een van de voor deze groep fiscaal aantrekkelijke regelingen heeft betrekking op innovatie, waarin eigenlijk drie regelingen sterk met elkaar verweven zijn.

Subsidies aanvragen

Via het uitgeven van subsidies is de overheid in staat om op een positieve manier sturend op te treden. Subsidies zijn er dan ook om benut te worden met als doel het Nederlands bedrijfsleven competitiever te maken.