Adviseurs

Sira Consulting bestaat uit academisch opgeleide consultants met uiteenlopende achtergronden. Deze mix van expertisegebieden maakt dat wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen en als strategische sparringpartner worden gezien voor diverse, complexe vraagstukken.

Michiel Cleeren

“Ik werk graag voor bedrijven die voorop lopen op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Hun ambities kan ik helpen realiseren.”

Michiel is een serieuze gesprekspartner voor bedrijven. Hij kan meepraten over onderwerpen die de directie bezighouden. Hij heeft een groot netwerk, dat hij graag openstelt voor zijn relaties. Zo legt hij makkelijk verbindingen. Dat biedt een meerwaarde die verder gaat dan zijn eigen vakgebied.

Michiel heeft in de afgelopen 20 jaar veel bedrijven van binnen gezien. Van start-ups tot de allergrootste multinationals. Hij heeft allerlei ondernemingen geadviseerd en begeleid bij het realiseren van projectfinancieringen en het uitvoeren van projectmanagementtaken.

Met zijn ervaring is hij in staat creatieve oplossingen te bedenken. Ook kan hij ondernemers goed begeleiden in het hele groeiproces.

Diensten:

Innovatiekrediet

Indien u een baanbrekende innovatie wilt doorvoeren maar nog voor een deel van deze ontwikkeling op zoek bent naar financiering dan kan het Innovatiekrediet een uitkomst bieden.

Subsidies aanvragen

Via het uitgeven van subsidies is de overheid in staat om op een positieve manier sturend op te treden. Subsidies zijn er dan ook om benut te worden met als doel het Nederlands bedrijfsleven competitiever te maken.