Adviseurs

Sira Consulting bestaat uit academisch opgeleide consultants met uiteenlopende achtergronden. Deze mix van expertisegebieden maakt dat wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen en als strategische sparringpartner worden gezien voor diverse, complexe vraagstukken.

Peter Bex

“Letterlijk en figuurlijk grenzen verleggen met inspirerende ondernemers. Daar werk ik graag en met veel energie aan.”

Een warme persoonlijkheid. En een projectleider met een duidelijke visie en kennis van zaken. Peter is de oprichter en directeur van Sira Incentives. Hij werkt al meer dan 20 jaar samen met ondernemers aan nieuwe businessconcepten en bedrijfsuitbreidingen.

Peter heeft brede inhoudelijke kennis, maar weet ook veel van de procesmatige en juridische kant. Daardoor kan hij adviseren over de haalbaarheid van initiatieven en ontwikkelingen, maar ook ondersteuning bieden bij het regelgevingsproces dat vaak nodig is om dit mogelijk te maken. Waar nodig schakelt hij tijdig professionals in uit zijn eigen netwerk.

Peter heeft in zijn loopbaan gewerkt voor start-ups, bedrijven in het mkb en multinationals. Daarnaast heeft hij een netwerk in alle lagen van de Nederlandse overheid en onderhoud goede contacten met VNO-NCW, MKB Nederland en diverse andere brancheorganisaties. Hierdoor weet hij veel over de bestuurlijke opbouw en organisatie van Nederland. Peter heeft een sterk ontwikkelde politieke en bestuurlijke sensitiviteit.

 

Diensten:

Realiseren projectfinanciering

Het is na de kredietcrisis voor ondernemingen steeds lastiger geworden om werkkapitaal te financieren of om extra ruimte te creëren voor investeringen en uw bedrijf te laten groeien en renderen. Daarom hebben wij een slimme dienst ontwikkeld die betrekking heeft op projectfinanciering.