Adviseurs

Sira Consulting bestaat uit academisch opgeleide consultants met uiteenlopende achtergronden. Deze mix van expertisegebieden maakt dat wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen en als strategische sparringpartner worden gezien voor diverse, complexe vraagstukken.

Rob Blank

“Het succesvol bijdragen aan een innovatie geeft mij de motivatie om de projecten met plezier en succes uit te voeren.”

Rob is een ervaren en betrokken adviseur die ondernemers helpt hun plannen te realiseren. Hij spreekt daarbij de taal van de ondernemer en weet waar projecten aansluiten bij de doelstelling van de overheid. Vanuit zijn persoonlijke interesse, ervaring en expertise werkt hij graag aan projecten binnen de health tech, ICT en duurzaamheid. Samen met de ondernemer identificeert hij het passende financieringsinstrument, waarbij hij adviseert over de inhoudelijke invulling van het project om de resultaten te bereiken. Hij ondersteunt zowel innovatieve startups, maar tevens mkb- en grootbedrijven bij het verkrijgen van projectfinanciering.

Rob heeft brede inhoudelijke kennis, maar weet ook hoe projecten procesmatig vorm te geven en succesvol af te ronden. Daardoor kan hij adviseren over de haalbaarheid van projecten en met welke aandachtspunten rekening te houden. Hij legt makkelijk verbindingen en is daardoor in staat creatieve oplossingen te bedenken en ondernemers goed te begeleiden bij het groeiproces.

Diensten:

Innovatiekrediet

Indien u een baanbrekende innovatie wilt doorvoeren maar nog voor een deel van deze ontwikkeling op zoek bent naar financiering dan kan het Innovatiekrediet een uitkomst bieden.

Subsidieadvies

Subsidies hebben als doel een maatschappelijke gewenste ontwikkeling te stimuleren. Voor bedrijven zijn dit uitgelezen mogelijkheden om de organisaties duurzaam te laten groeien.

Vroege Fase Financiering

Voor startups is het vaak lastig financiering rond te krijgen wanneer een innovatief idee nog niet ver genoeg ontwikkeld is om investeerders aan te kunnen trekken. Deze “Valley of Death” kan overbrugd worden met Vroege Fase Financiering.